We insist on inefficient manual work that is not suitable for mass production. Even in this era, such a noodle factory thinks that "it is good to have one". "Inaba Handicraft Udon" uses 100% domestic flour and is made by the multi-additive water aging method. Safety and security in terms of both raw materials and hygiene. Akita Prefecture HACCP certification.

Winter... just around the time?

山中部まで「稲庭手業うどん」の配達・・・その帰り際に見事な景色
早いもので10月も明日で最終日。
秋田富士「鳥海山」も薄っすら雪化粧を始めましたが、ここ湯沢市の山々も紅葉が終盤です。
10月に入りの差が大きくなり見事な色となりました。



地域のガソリンスタンドには「11月18日」降雪予想日の文字も・・・・!
初雪は例年より遅い気がしますが、これから5ケ月もの間、雪との格闘が始まります。

これからの季節はやっぱり「稲庭手業うどん」。
あったか~くした麺に季節の「キノコ」「やさい」等をふんだんにして身も心も暖かくしてくださ~い。