We insist on inefficient manual work that is not suitable for mass production. Even in this era, such a noodle factory thinks that "it is good to have one". "Inaba Handicraft Udon" uses 100% domestic flour and is made by the multi-additive water aging method. Safety and security in terms of both raw materials and hygiene. Akita Prefecture HACCP certification.

It was still March.

ススキと清流。
この画像は3月31日の配達途中の画像です。
Clear skiesに恵まれたこの日は15℃。



ススキも真っすぐにたっているその付近には、もう「スイセン」です。
黄色い花を咲かせた「スイセン」。
ちなみにまだ3月。ここは秋田の豪雪地帯「湯沢市」です。
本当に暖冬を実感する風景でした。



川の清らかなせせらぎ、奥の山々には冬の姿がまったく感じません。
日々の除雪、屋根の雪下ろし等の作業が無く、本当に助かりましたが・・・
これからの季節がどうなるか心配になります。



ウイルス問題が早く解決し、穏やかな日々になって欲しいと願っております。